Lækre snacks til børnene i bilen

Har du benyttet dig af leasing af brugt bil fra Tyskland, så du kan tage hele familien med på dagsture eller måske ligefrem en bilferie? Så er du sikkert begyndt at overveje, hvilke snacks du skal have med i bilen til børnene. 

Du tænker nok over, at det skal være snacks, som er lækre, men som ikke må svine ud over det hele. Her finder du inspiration til, hvilke former for snacks du kan have med i bilen til dine børn, så du slipper for bananer og kiks, der ofte ender ud over det hele. 

Færdiglavet grød er godt til det mindre barn

Har du et mindre barn, kan færdiglavet grød være en god snack i bilen. Færdiglavet grød kan du købe i alle dagligvarebutikker, og der findes flere forskellige smagsvarianter. Derved kan du finde den variant, som dit barn bedst kan lide. 

Denne form for grød er nem, da grøden er i en pose, som du eller barnet blot skal klemme. Derudover kommer de med en skrueprop, så grøden kan gemmes, hvis dit barn ikke spiser det hele. Du kan også lukke den tomme grødpose for at sikre, at der ikke kommer en lille rest grød ud i bilen.

Grøntsagsstænger er en dejlig sund snack

Er dit barn større og i stand til at spise grøntsagsstænger, er det endnu et godt bud på en snack, du kan have med i bilen. Det kan eksempelvis være gulerodsstænger, der ikke sviner, men mætter godt. Så hvis dit barn elsker gulerod, er det en fin snack at have med på turen.