Guide til Fakta Kolding: Åbningstider og mere

Fakta Kolding er en populær dagligvarebutik beliggende i Kolding by. Butikken tilbyder et bredt udvalg af både lokale og internationale fødevarer samt et udvalg af dagligvarer og husholdningsartikler. Denne guide vil give dig al den nødvendige information om Fakta Kolding, herunder åbningstider, beliggenhed og hvad du kan forvente af din shoppingoplevelse.

Åbningstider hos Fakta Kolding

Fakta Kolding har fleksible åbningstider, der gør det nemt for kunderne at handle på forskellige tidspunkter af dagen. Butikken åbner tidligt om morgenen og lukker sent om aftenen. Her er de gældende åbningstider:

Dag Åbningstider
Mandag-fredag 07:00-21:00
Lørdag 08:00-20:00
Søndag 08:00-18:00

Det er altid en god idé at dobbelttjekke åbningstiderne, da de kan ændre sig på helligdage eller andre særlige lejligheder. Dette kan gøres ved at besøge Fakta Koldings officielle hjemmeside eller kontakte butikken direkte.

Beliggenhed

Fakta Kolding ligger på en central placering i Kolding og er let tilgængelig både med offentlig transport og privatbil. Butikken har parkeringsplads til kunderne, hvilket gør det nemt at handle ind uden at skulle bekymre sig om parkering. Du kan finde butikkens adresse og kortet over Kolding by med instruktioner til butikken nedenfor:

Fakta Kolding
Adresse: [Indsæt adresse]
Telefon: [Indsæt telefonnummer]

Hvad kan du forvente hos Fakta Kolding?

Hos Fakta Kolding kan du forvente en behagelig og bekvem shoppingoplevelse. Butikken er ryddelig og velorganiseret, hvilket gør det let at finde de produkter, du leder efter. Personalet er venligt og hjælpsomt og står altid klar til at besvare spørgsmål eller hjælpe med at finde produkter i butikken.

Der er et bredt udvalg af friske frugter og grøntsager, kød og fisk samt mælkeprodukter og non-food-varer. Fakta Kolding sætter fokus på lokale produkter, og du kan finde et udvalg af lokale specialiteter i butikken, der afspejler Koldings unikke smag og kultur.

Udover dagligvarer tilbyder Fakta Kolding også et udvalg af økologiske og glutenfrie produkter. Der er også et område med husholdningsartikler og personlig pleje, hvor du kan finde alt fra rengøringsmidler til shampoo og hudplejeprodukter.

Konklusion

Fakta Kolding er den ideelle destination for dine dagligvareindkøb i Kolding. Med deres fleksible åbningstider, beliggenhed og et stort udvalg af både lokale og internationale produkter, er Fakta Kolding en butik, der har alt hvad du har brug for. Gå på opdagelse i deres sortiment og nyd en behagelig og bekvem shoppingoplevelse hos Fakta Kolding.

Artiklen Guide til Fakta Kolding: Åbningstider og mere har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 11 anmeldelser